okupanty-planuiut-shturm-v-raioni-ahrehatnoho-zavodu-u-vovchansku-otu-kharkiv

Окупанти планують штурм в районі агрегатного заводу у Вовчанську - ОТУ "Харків"

 • 42012 переглядiв

Російські війська планують штурм у Вовчанську, зокрема в районі агрегатного заводу. Залучено додатковий особовий склад та проведено заходи логістичного забезпечення.

У Вовчанську Харківської області ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій в кварталі багатоповерхової забудови та у районі агрегатного заводу. Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання військ "Харків", передає УНН.

Деталі

Як повідомляється, для штурму противник залучив додатковий особовий склад загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії. Також провів заходи логістичного забезпечення.

Також у ОТУ "Харків" розповіли, що в районі населеного пункту Глибоке ворог здійснював мінування місцевості. В підрозділах 155-ї окремої бригади морської піхоти ТОФ, що задіяні на даному напрямку, відмічається низький  морально-психічний стан.

Своєю чергою, Сили оборони адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів.

Як повідомляється, втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 115 осіб.

Також в операційній зоні ОТУ "Харків" ворог втратив знищеними та пошкодженими 56 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 1 танк, 1 бойова броньована машина, 4 артилерійських систем, 25 автомобілів,  5 одиниць спеціальної техніки, 20 БпЛА.

Знищено: 67 укриттів особового складу противника, 1 стартовий майданчик запуску БпЛА,  2 місця зберігання боєкомплекту.

101 бойове зіткнення на фронті: найбільше атак на Покровському напрямку09.08.24, 08:58

Популярні

Новини по темі