okupanty-aktyvno-buduiut-fortyfikatsii-na-trasi-mariupol-donetsk

Окупанти активно будують фортифікації на трасі Маріуполь - Донецьк

 • 27365 переглядiв

Окупанти активно зводять фортифікаційні споруди на трасі Маріуполь-Донецьк та намагаються побудувати залізницю від Ростова до Маріуполя. Нова залізнична гілка має спростити військову логістику РФ та зменшити залежність від Кримського мосту.

Росіяни активно будуть фортифікаційні споруди на трасі Маріуполь - Донецьк. Також вони продовжують намагання побудувати залізницю від ростова-на-дону до окупованого Маріуполя. Про це заявили у Маріупольській міській раді, передає УНН.

Деталі

Загарбники продовжують будувати фортифікаційні споруди в районі селища Гранітне в місці траси Маріуполь - Донецьк. Крім того, росіяни продовжують постачати військову техніку та живу силу на північ Донецької області

- йдеться в дописі. 

Зазначається, що також окупанти не полишають спроб побудувати залізницю з рф від Ростова-на-Дону до Маріуполя, і далі її планують пустити до Криму.

Ймовірно, готуються до прийому ракетоносіїв: росіяни поглиблюють порт у Маріуполі28.06.24, 15:02

Нова гілка залізниці в "глибокому тилу" має спростити військову логістику та зменшити залежність армії РФ від Кримського мосту. Партизани вже неодноразово здійснювали диверсійні заходи, але окупанти продовжують будівництво

- пояснили у відомстві. 

Нагадаємо

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що росіяни будують нові укріплення та логістичну інфраструктуру поблизу села Гранітне вздовж траси Маріуполь-Донецьк для підтримки своїх фронтових операцій у Донецькій області.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

У Харкові горить будинок після удару ворожим КАБом

 • 22693 переглядiв