ukenru
okupanty-aktyvizuiut-budivnytstvo-ukriplen-u-krymu-na-tli-mizhnarodnoi-dopomohy-ukraini-atesh

Окупанти активізують будівництво укріплень у Криму на тлі міжнародної допомоги Україні - "АТЕШ"

 • 33523 переглядiв

На тлі міжнародної військової та фінансової допомоги Україні окупанти почали активізувати будівництво фортифікаційних споруд по всьому Криму.

Українські партизани повідомляють, що окупанти розпочали активізацію будівництва фортифікаційних споруд по всьому Криму, на тлі міжнародної допомоги Україні. Про це передає підпільний рух "АТЕШ", пише УНН.

Ми спостерігаємо цей процес біля берегової лінії на адміністративному кордоні з Херсонською областю, а також у центрі півострова. Зводяться нові окопи, зміцнюються старі та посилюється охорона логістичних об'єктів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За словами агентів, ймовірно, це відбувається на тлі військової та фінансової допомоги для України з боку союзників. Новини про швидке надходження на озброєння СОУ балістичних ракет ATACMS дуже непокоїть російську владу. Адже ці ракети у поєднанні з винищувачами F-16 та іншими засобами можуть знищити так званий "Кримський міст", що кардинально змінить ситуацію на полі бою.

Нагадаємо

Українські партизани з підпільного руху "АТЕШ" проводять масовані розвідувальні операції з виявлення нафтобаз та інших важливих об'єктів у Севастополі, надаючи детальні координати об'єктів.