okupanti-ziznayutsya-ridnim-scho-viyna-v-ukrayini-perevershila-yikh-vtrati-v-chechni-a-riven-sprotivu-siriyu

Окупанти зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їх втрати в Чечні, а рівень спротиву – Сирію

 • 108536 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Російські окупанти зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їх втрати в Чечні, а за рівнем спротиву – Сирію. Про це свідчать розмови рашистів, перехоплені СБУ, передає УНН.

Цитата

"Бувалі російські вояки зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їх втрати в Чечні, а за рівнем спротиву – Сирію. Вони відверто ненавидять свою владу і розуміють, що ніхто не ставиться до них, як до людей", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За даними СБУ, ось що про це говорить окупант, який «героїчно» захоплював ЧАЕС, а зараз намагається взяти в облогу Київ: "Прикинь, мы там (під Чорнобилем, - ред.) 2 недели стояли, и нас всех в бой кинули пида*сы еб*ые. Наше государство я всех ненавижу, нах*й”.

"У надії вижити він не гребує ні шаманськими обрядами, ні молитвами та «заздравними» свічками... Чекає лише можливості повернутися, щоб надалі "косить от службы больничными", - зазначається в повідомленні.

У СБУ інформують, що поки загарбники "поправляють" здоров’я звиклим способом – горілкою. "Да я тут уже столько водки выпил, что за всю жизнь не выпивал", – зізнається вояка.

"Що ж, наші військові доведуть до логічного завершення процес, запущений опроміненням ЧАЕС! І шаманські обряди тут безсилі", - наголошують в СБУ.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку війни, розпочатої рф, в Україні сягнули вже близько 15,6 тис. осіб, понад 500 танків, понад 100 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський виступить перед лідерами НАТО

     • 110818 переглядiв