ukenru
okupanti-roblyat-sprobi-imituvati-naroschuvannya-sil-na-zaporizhzhi-tsns

Окупанти роблять спроби імітувати нарощування сил на Запоріжжі — ЦНС

 • 610928 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. На території тимчасово окупованої Запорізької області, рф продовжує здійснювати заходи спрямовані на створення уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку, передає УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі

У ЦНС зауважують, що ці заходи мають комплексний характер, оскільки здійснюються на рівні демонстраційних дій із залученням ОВТ та суттєвого нарощення активності окупаційних сил в медіапросторі ТОТ.

"Зокрема, спостерігається розосередження навколо м. Мелітополь таборів для підготовки мобілізованих громадян рф, з облаштуванням необхідної матеріально-навчальної бази та залученням необхідних зразків ОВТ", — зазначили у Центрі.
Також у Центрі національного супротиву говорять: "Водночас ключові канали поширення інформації на території тимчасово окупованої Запорізької області наповнюються наративами щодо успішного проведення чергового етапу бойового злагодження мобілізованих військовослужбовців та подальшого формування нових або доукомплектування діючих підрозділів зс рф, які надалі будуть застосовані для проведення наступальних операцій на південному напрямку".

Також є поширення повідомлень про те, що "контрнаступальна операція Сил оборони на Запорізькому напрямку стане фатальним кроком з боку вищого військово-політичного керівництва України".

Нагадаємо

Окупаційна адміністрація в межах підготовки до мобілізації почала формувати “народні дружини правопорядку” на захоплених районах Запорізької області.

Українські Національні Новини

Війна