ukenru
okupanti-pokinuli-mayzhe-vsi-blok-posti-melitopolskogo-rayonu-fedorov

Окупанти покинули майже всі блок-пости Мелітопольського району, - Федоров

 • 365171 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Facebook повідомив, що окупанти покинули майже всі блок-пости Мелітопольського району. Про це інформує УНН.

Деталі

Окупанти покинули майже всі блок-пости Мелітопольського району, до того ж Федоров спростував інформацію пропагандистів, що наче Україна буде здавати Запоріжжя та й саме місто Мелітополь.

Цитата

"Запоріжжя ніхто не збирається здавати. І, звісно, пріорітет державної політики - це деокупація наших тимчасово окупованих міст Запорізької області", - заявив Федоров.

Мер Мелітополя зазначив, що більше 50% містян області виїхали, до того ж більше 70 тисяч громадян залишилися на тимчасово окупованих територіях та гідно чинять супротив російській пропаганді.

Російські окупанти заблокували в Мелітополі український зв‘язок та інтернет. На сьогоднішній день в місті можна користуватися лише російськими sim-картами.

Як запевнив Федоров, скоро зʼявиться повідомлення про те, у яких місцях можна буде знайти комунікацію та український звʼязок.

Нагадаємо

Так звана “начальниця військово-цивільної адміністрації”, тимчасово окупованого російськими військами Мелітополя, колаборантка Галина Данильченко проситься у відставку через чималий супротив, який чинить місцеве населення.

Українські Національні Новини

Суспільство