okupanti-obstrilyali-peresuvne-viddilennya-ukrposhti-na-khersonschini

Окупанти обстріляли пересувне відділення Укрпошти на Херсонщині

 • 39878 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. російські окупанти пошкодили пересувне відділення Укрпошти на Херсонщині в той же день, коли компанія отримала відзнаку за професійну стійкість під час війни. Про це повідомив директор Укрпошти Ігор Смілянський, пише УНН.

Цитата

«Вранці я розповів Вам, що Укрпошта за свою роботу, особливо за роботу на прифронтових територіях, отримала нагороду в США. А сьогодні вороги ще раз нагадали нам ціну цієї нагороди»,- написав Смілянський.

«російські окупанти вразили наше пересувне відділення на Херсонщині з дрону-камікадзе та гранатами попри те, що бачили, що це поштове відділення, яке привезло пенсії, продукти та посилки»,- розповів він.

Деталі

Це відділення базувалося на першій на Херсонщині, деокупованій точці – Велика Олександрівка. За словами Смілянського ця локація стала відомою на всю країну завдяки своїй відданій роботі в небезпечних і складних воєнних умовах.
Під час атаки працівники пошти не постраждали.

Нагадаємо

Сьогодні зранку Ігор Смілянський повідомив, що Укрпошта отримала особливу відзнаку від Смітсонівського поштового музею, якою нагороджують раз на декілька років, за професійну стійкість і надзвичайні зусилля колективу під час війни.

"Смітсонівський національний поштовий музей визнає Укрпошту та її колектив за їхні неймовірні зусилля допомагати жителям України під час війни і їхній позитивний вклад у поштову та філателічну історію попри величезні труднощі", - вказано на нагороді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість жертв удару рф по терміналу "Нової пошти" на Харківщині зросла до 8

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Європейський курс України підтримують Швеція та Фінляндія

     • 45994 переглядiв