okupanti-koli-bachat-zakhidnu-tekhniku-ogoloshuyut-polyuvannya-malyar-rozpovila-istoriyu-pro-odin-bredli

Окупанти, коли бачать західну техніку, оголошують "полювання" - Маляр розповіла історію про один "Бредлі"

 • 278637 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Як тільки російські окупанти бачать західну техніку на фронті, вони починають застосовувати все своє наявне озброєння для того, щоб її знищити. Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. У Telegram вона розповіла історію про «полювання» армії рф на бойову американську машину «Бредлі», пише УНН.

Деталі

Маляр опублікувала світлину M2 «Бредлі», що знищив в одному бою одразу два російські танки.
За її словами воїни 47 ОМБР з позивними «Примара», «Кач» та «Бублік» на своєму «Бредлі» працювали на Запорізькому напрямку, коли росіяни оголосили справжнє «полювання» на нього. Ворог терміново ввів у бій пару Т-72.

Обидва російські танки було одразу спалено. «Бредлі» оснащений важкою протитанковою ракетою TOW, якою вміло скористався екіпаж, зазначила Маляр.

На фото на тому самому «Бредлі» сидять: зліва навідник «Примара», по центру - командир бойової машини «Кач».За словами Маляр механік-водій «Бублік» на ту зйомку не встиг, бо був на завданні.

Цитата

«Військові вже знають, що західна техніка — магніт для ворога, і як тільки на передньому рубежі з’являється «Бредлі», росіяни застосовують все, що є. Від гранатометів до артилерії та ударних гелікоптерів», - написала Маляр у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони показали український Bradley після прямого влучання "Граду"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі