ukenru
okupanti-khochut-rozdati-u-melitopoli-500-pasportiv-rf-12-lipnya-roszmi

Окупанти хочуть роздати у Мелітополі 500 паспортів рф 12 червня - росЗМІ

 • 159886 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У тимчасово захопленому Мелітополі (Запорізька область) у день росії, який відбудеться 12 червня, перші 500 місцевих жителів отримають російські паспорти та стануть громадянами російської федерації. Про це повідомляє росЗМІ, інформує УНН

Деталі

"Член" головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області та колоборант володимир рогов підтвердив рішення про вибачу паспортів рф.

"У день росії перші 500 осіб точно вже отримають, як мінімум у Мелітополі, російські паспорти та стануть повноцінними, повноправними громадянами рф", - підкреслив він.

Нагадаємо 

11 березня група окупантів викрала мера Мелітополя Івана Федорова, який відмовився від співпраці з ворогом. Під час викрадення, йому наділи пластиковий мішок на голову. Вороги затримали його в міському кризовому центрі, де він займався питаннями життєзабезпечення українського міста. У кабінеті Івана Федорова стояв український прапор.

Як повідомляв УНН, гуманітарна ситуація в Мелітополі погіршується.

Cлужба безпеки України перехопила декілька розмов мешканців тимчасово захопленої Запорізької області з так званою "тимчасовою військовою адміністрацією рф" в регіоні. Вони скаржилися, що їхніх чоловіків масово викрадають і потім вимагають викуп. 

Крім того, 25 травня президент росії володимир путін підписав указ, який передбачає спрощений порядок видачі російського громадянства жителям Запорізької та Херсонської областей України.

Українські Національні Новини

Суспільство