ukenru
okupanti-gotuyutsya-zakhopiti-vsyu-khersonschinu-ok-pivden

Окупанти готуються захопити всю Херсонщину – ОК "Південь"

 • 125323 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Російські окупанти готуються захопити під свій контроль всю Херсонщину. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь", інформує УНН.

Цитата

"Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі. За наявними даними, готується до захоплення всієї Херсонщини під свій контроль, підтягує ресурси, відновлює технічні потужності, здійснює підготовку інженерних підрозділів до наведення понтонно-мостових переправ", — ідеться у повідомленні.

Додамо

На Миколаївському напрямку тривають ворожі обстріли реактивними системами залпового вогню як українських позицій, так і промислової зони Миколаєва. Ворог продовжує руйнувати інфраструктуру та тиснути психологічно на мирне населення, постраждалих немає.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі не змінилося, загрози зберігаються.

У самопроголошеному Придністров’ї триває режим "особливих заходів безпеки", пов’язаних із загрозами терактів та провокацій нібито з боку України. Як повідомили, з українського боку кордон надійно захищений, сили оборони тримають ситуацію під контролем.

Нагадаємо

ЗСУ вдалося звільнити від російських окупантів приблизно 20 населених пунктів Херсонщини, повідомив голова ОВА Геннадій Лагута.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП