ukenru
oglyad-zhk-raduzhniy-u-dniprovskomu-rayoni-stolitsi

Огляд ЖК "Райдужний" у Дніпровському районі столиці

 • 48422 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. У жовтні 2019 року на майданчику житлового комплексу "Райдужний" повним ходом йдуть будівельні роботи. І поки тривають роботи, журналісти вирішили дізнатися всі деталі проекту, з'ясувати, скільки коштує квартира в новобудові, і визначити всі плюси й мінуси ЖК "Райдужний", про це УНН повідомляє посиланням на Domik.ua.

У даний момент у першому будинку новобудови ведеться облаштування моноліту на рівні 12-го поверху. На місці другого будинку завершена підготовка пальового поля, проведено буріння паль під установку баштового крана. На будмайданчику третього будинку фахівці працюють із зовнішніми мережами, а потім приступлять до влаштування котловану майбутнього будинку.

Житловий комплекс "Райдужний" зводиться будівельним холдингом "Київміськбуд" в однойменному житловому масиві Дніпровського району столиці. Адреса новобудови - вулиця Кибальчича, 2. Введення в експлуатацію всіх трьох будинків планується у IV кварталі 2020 року.

Технічні характеристики ЖК "Райдужний"

Житловий комплекс "Райдужний" зводиться за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми стінами з газоблоку і міжквартирними - з керамоблока. Стіни будуть утеплятися мінеральною ватою, а потім обштукатурюватимуться за системою "мокрий фасад".

Проектом новобудови комфорт-класу передбачено зведення трьох 26-поверхових будинків, об'єднаних спільною територією і інфраструктурою, під яку забудовник віддасть перші поверхи. Опалення в комплексі планується централізованим, проте гаряче водопостачання - індивідуальним, за допомогою бойлерів, які мешканці повинні будуть встановлювати самостійно. У відділі продажів заявляють, що вивчають попит інвесторів на паркомісця, і повідомлять про плани щодо будівництва паркінгу окремо.

Розташування та інфраструктура житлового комплексу

Житловий комплекс буде розташований на вулиці Кибальчича, у 300 м від перетину проспекту Ватутіна, бульвару Перова і вулиці Маяковського.

Головна перевага Райдужного масиву - у поєднанні розвиненої інфраструктури та великої зони відпочинку з пляжем, розташованої на березі Райдужного озера. У межах 5-10 хвилин ходьби від місця будівництва житлового комплексу розташовано п'ять дитячих садків, три загальноосвітні школи і гімназія "Столиця", кілька скверів і чотири мережевих супермаркету. У 20 хвилинах пішої прогулянки розташований торгово-розважальний центр з кінотеатром і відомий у столиці авторинок на Перова. На березі озера Райдужного облаштовані муніципальні пляжі, волейбольні майданчики, альтанки для барбекю і дитячі майданчики.

Внутрішня інфраструктура житлового комплексу "Райдужний" буде представлена дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку і комерційними приміщеннями, розташованими на перших поверхах будинків. Тут відкриються магазини, кафе, салони краси і аптеки, а також приватний дитячий сад на 40 місць. Двір "Райдужного" планують зробити відкритим.

Квартири та інша нерухомість в ЖК "Райдужний": планування, актуальні ціни від забудовника

У жовтні 2019 року в житловому комплекс "Райдужний" можна придбати одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також багатокімнатні дворівневі квартири, розташовані на 25-26-му поверхах. Площа житла - від 30 до 137 кв. м. Квартири продаються починаючи з другого поверху, оскільки на першому розмістяться комерційні приміщення. У першому і в другому будинку на поверсі буде розташовано 11 квартир, у третьому - шість.

Планування квартир різноманітні, з балконами неправильної форми, панорамними вікнами, просторими кухнями. У дворівневому житло передбачено по два санвузли і по три балкони (у більшості планувань).

Оздоблення квартир в житловому комплексі від забудовника

Квартири в ЖК "Райдужний" будуть здаватися з чорновою обробкою. На підлогах робочі зроблять цементно-піщану стяжку за технологією "плаваюча підлога". Стіни будуть без обробки. У кожній оселі встановлять металеву протиударну і протипожежну вхідні двері, панельні сталеві радіатори, у місцях загального користування будуть розташовані поквартирні лічильники електроенергії, холодної води і тепла. Самостійно власникам квартир доведеться встановлювати бойлери, склити балкони і проводити розведення електрики, яке буде підведено лише до розподільного щита.

Умови покупки квартир в ЖК "Райдужний"

У жовтні 2019 року купити квартиру в житловому комплексі "Райдужний" можна трьома способами:

• сплатити 100% вартість нерухомості і отримати знижку 13%. Акція діє до 31 жовтня 2019 року, далі знижка становитиме 10%;

• оформити розстрочку з першим внеском 50% і терміном до грудня 2020 року. Також до кінця жовтня діють акційні умови розстрочки з першим внеском від 30% і терміном виплат до червня 2020 року;

• оформити іпотечний кредит в одному з фінустанов-партнерів "Київміськбуду" - "Крісталбанк" або "Укргазбанк".

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу