ukenru
ofitseri-zs-rf-pereviryayut-osoboviy-sklad-ta-ozbroyennya-boyovikiv-rozvidka

Офіцери ЗС РФ перевіряють особовий склад та озброєння бойовиків – розвідка

 • 18172 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. За даними розвідки, офіцери ЗС РФ перевіряють укомплектованість підрозділів особовим складом, стан озброєння та військової техніки, порядок зберігання та наявності боєприпасів і матеріальних засобів на базах і складах на тимчасово окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про ротацію офіцерів ЗС РФ на командних посадах у з’єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ", - повідомив Праута.

Так, з метою забезпечення процесу приймання та здавання російськими офіцерами посад у 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК з кінця січня розпочали роботу комплексні комісії Південного військового округу ЗС РФ.

"Основну увагу зазначених комісій зосереджено на питаннях, пов’язаних з перевіркою укомплектованості підрозділів особовим складом, стану озброєння та військової техніки, порядку зберігання та наявності боєприпасів і матеріальних засобів на базах і складах", - зазначили у Міноборони.

Нагадаємо, що за даними розвідки, бойовики із залученням усіх місцевих медіа-ресурсів через військові комісаріати здійснюють збір даних про осіб, які можуть підлягати примусовому призову на військову службу.

Українські Національні Новини

Політика