odna-z-pidkontrolnikh-ruslanu-tarpanu-kompaniy-y-dosi-namagayetsya-zavoloditi-koshtami-odesitiv-prokuratura

Одна з підконтрольних Руслану Тарпану компаній й досі намагається заволодіти коштами одеситів - прокуратура

 • 262510 переглядiв

Цитата

«… в зазначеному кримінальному провадженні (щодо розкрадання коштів «Глибоководного випуску») наявні ризики переховування ОСОБА_1 (Руслан Тарпан - ред.) від органів досудового розслідування та суду, здійснення тиску на свідків, перешкоджання кримінальному провадженню іншим чином та продовження вчинення кримінального правопорушення, обумовлені вищевказаними обставинами, а також (…) тим, що службовими особами підконтрольного ОСОБА_1 ПП «Ремерцентр» до теперішнього часу вживаються заходи для реалізації завершення злочинного наміру, спрямованого на протиправне заволодіння грошовими коштами ООДА (Одеська обласна державна адміністрація)», - сказано в документі.

До теми

ПП «Ремерцентр» було підрядником проваленого проекту “Глибоководний випуск”. У вересні минулого року компанія змінила керівника. Ним став громадянин на ім’я Бадаві Алі. 

А наприкінці грудня минулого року цей же громадянин став керівником ще однієї компанії — “Окс Кепітал”, яка належить колишній дружині Тарпана Оксані Шишовській, розлучення з якою, на думку юристів, могло бути фіктивним.

Нагадаємо

Через махінації на проекті “Глибоководний випуск” та розкрадання держкоштів Руслану Тарпану (має статус підозрюваного — ред.) вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прокуратура зараз займається підготовкою документів для його екстрадиції з ОАЕ, де той вірогідно перебуває з 2017 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині "приземлили" ще один російський "Алігатор"

     • 99566 переглядiв

    ЗСУ вже збили 223 дрони Shahed – Повітряні сили

     • 132108 переглядiв