odeshchyna-otrymala-12-suchasnykh-aparativ-shvl-kiper

Одещина отримала 12 сучасних апаратів ШВЛ - Кіпер

 • 16136 переглядiв

Лікувальні заклади Одеси та області отримали 12 сучасних апаратів штучної вентиляції легень. Чотири придбані за кошти місцевого бізнесу, вісім надані благодійним фондом 'МАЛЬВИ УКРАЇНА'.

Напередодні Дня медичного працівника лікувальні заклади Одеси та області отримали дванадцять сучасних апаратів штучної вентиляції легень. Про це повідомляє очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Він уточнив, що чотири апарати штучної вентиляції легень експерт-класу для реанімаційних відділень лікарень міста Одеси придбані за кошти представників місцевого бізнесу, ще вісім 8 апаратів отримано завдяки співпраці з Благодійною організацією "Благодійний фонд "МАЛЬВИ УКРАЇНА" Асоціації "МАЛЬВЕ ДІ Україна А.П.С" (MALVE DI UKRAINA A.P.S.). Вони передані у лікувальні установи області.

Нагадаємо

Сфера охорони здоровʼя для Кіпера є пріоритетним напрямком. Також додамо, що Одеська облдержадміністрація нещодавно отримала від Міністерства охорони здоров’я України 7 сучасних електромобілів для первинної медичної допомоги.

Лілія Подоляк

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі

    Одещина отримала 12 сучасних апаратів ШВЛ - Кіпер

     • 16136 переглядiв