odeschinu-vnochi-atakuvali-3-raketami-poperedno-kalibr-ta-oniks-znischeno-tri-zernovikh-angari-prokuratura

Одещину вночі атакували 3 ракетами, попередньо "Калібр" та "Онікс", знищено три зернових ангари - прокуратура

 • 191375 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Російські війська атакували Одеські область у ніч на 21 липня трьома ракетами, попередньо, типу "Калібр" та "Онікс", знищено щонайменше три зернових ангари, повідомили у п'ятницю в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Цитата

"За даними слідства, 21 липня вночі військові рф завдали масованого удару по фермерському господарству в Болградському районі. Атакували трьома ракетами, попередньо типу «Калібр» та «Онікс». Внаслідок обстрілу та пожежі знищено щонайменше три зернових ангари, пошкоджено адміністративні приміщення та сільськогосподарську техніку", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомляється, вибуховою хвилею пошкоджено покрівлі та вікна житлових будинків, що перебувають поруч з підприємством. Попередньо поранення отримали двоє місцевих жителів.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. 

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Доповнення

За даними Одеської ОВА, російські війська у ніч на 21 липня вчетверте за тиждень атакували Одеську область, є влучання у термінали з зерном, знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю, відомо про двох постраждалих.

В ОК "Південь" вказали, що після першого удару армії рф спалахнула пожежа і вже під час боротьби з вогнем пролунала повторна тривога. Ще 1 ракета поцілила туди ж, понівечивши зокрема рятувальну техніку.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Жнива 2023: зібрано майже 6 млн тонн зерна - Мінагрополітики

     • 241012 переглядiв