ochilnyka-sports-illustrated-zvilnyly-za-kilka-tyzhniv-pislia-skandalu-z-shi

Очільника Sports Illustrated звільнили за кілька тижнів після скандалу з ШІ

 • 31634 переглядiв

Генерального директора The Arena Group, власника Sports Illustrated, Росса Левінсона було звільнено всього через кілька тижнів після того, як журнал звинуватили в публікації статей, створених за допомогою штучного інтелекту, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Росса Левінсона було звільнено "для підвищення операційної ефективності та доходів" компанії, ідеться в заяві Arena Group. Посаду CEO займе Манодж Бхаргава.

Представник Бхаргави - засновника напою 5-Hour Energy - повідомив, що зняття з посади Левінсона "не має жодного стосунку до проблеми штучного інтелекту". Він наполягав на тому, що цей крок пов'язаний із постійними зусиллями щодо покращення компанії. Це відбувається на тлі ширшої чистки лав топ-менеджерів компанії після того, як вибухнув скандал.

Доповнення

Оголошення було зроблено через місяць після того, як видання технічних новин Futurism повідомило, що Sports Illustrated опублікував кілька статей із вигаданими іменами авторів та фотографіями із сайту із зображеннями, створеними штучним інтелектом.  

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна може ввести податок на надприбуток під час війни

     • 42214 переглядiв

    Верховний суд Техасу скасував виняток щодо абортів

     • 30465 переглядiв