ukenru
ocheviditsya-pro-vibukh-na-maydanchiku-cholovik-vidignav-ditey-i-pidirvavsya

Очевидиця про вибух на майданчику: чоловік відігнав дітей і підірвався

 • 28109 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Чоловік підірвав себе на дитячому майданчику у Києві на очах у дітей. Про це повідомляє УНН з посиланням на слова очевидиці.

Цитата

“Це десь третя була година, мабуть, четверта, початок. Стався вибух. Я подивилась, нікого у дворі не бачила, тільки була хмара після вибуху”, - розповіла очевидиця Тетяна Іванівна.

Вона зазначила, що у дворі її онука вигулювала собаку, і чоловік попросив її з товаришами відійти від нього подалі.

“Він знав на що він йшов, розумієте. Він відігнав дітей, у дворі більше нікого не було. І от вони там стояли, пролунав вибух, загуділи всі машини. Це не такий потужний вибух, коли вікна вилітають. І от вона прибігла додому і мені каже - він вибухнув, чоловік. Тобто, у них на очах, у дітей”, - додала очевидиця.

Деталі

За її словами, поліція приїхала дуже швидко і почала працювати.

“Я його не знаю, але кажуть, що це з цього будинку, сусіднього. Казав чоловік, він працював на радіоринку там, і це він з ним працював. Сказав, що це він… Кажуть, що в нього жінка з дітками пішла зараз від нього. Двох молодших забрала дітей, в нього дівчинка ще його була від першого шлюбу старша”, - сказала пані Тетяна.

Кореспондент УНН зазначив, що вибух стався на Чоколівському бульварі 35, на дитячому майданчику. За даними іншої очевидиці, чоловік представився їй Віктором Вікторовичем і сказав, що життя для нього втратило сенс, він мав чотирьох дітей і одну дитину поховав. Після чого він спитав, чи знає очевидиця, що таке шість секунд. Шість секунд - це час, який минає від моменту висмикування чеки до вибуху. Жінка не знала що це, не змогла заспокоїти чоловіка і пішла, після чого пролунав вибух.

Що сталося раніше

У Києві на дитячому майданчику стався вибух, є загиблий.

Українські Національні Новини

Суспільство