ukenru
obshuki-na-telekanali-1-1-scho-viluchili-pravookhorontsi

Обшуки на телеканалі 1+1: що вилучили правоохоронці

 • 22800 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Під час обшуків на телеканалі 1+1 правоохоронці вилучили два старі системні блоки та флешку із весільними фото. Про це повідомили співробітники телеканалу, передає УНН.

"Нічого не знайшли, шукали спецзасоби, на які записували Гончарука. Вилучили два старі системні блоки та флешку із весільними фото", - розповіли співробітники.

За їх словами, в офісі 1+1 вилучили набагато менше, ніж вдома у журналістів.

"У Куксіна, у Данька відбувались обшуки. У них вилучили особисті речі - лептопи, флешки, комп'ютери, планшети (у Данько - ред.). Вони ще шукали Низовцева, він є у постанові суду, але він уже три роки не працює на телеканалі", - розповіли журналісти.

Нагадаємо, співробітники СБУ прийшли з обшуками на телеканал 1+1. Пізніше народний депутат України Олександр Дубінський повідомив, що обшуки на телеканалі 1+1 ведуть з метою знайти пристрій, за допомогою якого співробітник телеканалу міг проводити запис під час наради Прем’єр-міністра Олексія Гончарука в Кабінеті міністрів.

Згодом група 1+1 медіа підтвердила, що у приміщенні редакції програми “Гроші” відбувається обшук робочих місць журналістів офіцерами СБУ. Вони звернулись до голови СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію.

Пізніше з'явилась заява СБУ. У Баканова заявили, що обшуки, які проводяться по вулиці Куренівській, 18 не пов’язані з діяльністю телеканалу 1+1, а здійснюються щодо конкретних осіб, за місцями можливого створення та зберігання ними аудіо файлів, отриманих у незаконний спосіб.

Українські Національні Новини

Суспільство