obryv-trosa-na-atraktsioni-v-kyievi-uzhe-zibraly-chastynu-zapysiv-z-kamer-ta-dokazy-tilo-zahybloho-vidpravliat-na-ekspertyzu

Обрив троса на атракціоні в Києві: уже зібрали частину записів з камер та докази, тіло загиблого відправлять на експертизу

 • 16879 переглядiв

Правоохоронці вилучили речові докази та відеозаписи з камер у справі про загибель хлопця після падіння з атракціона в Києві. Тіло 20-річного хлопця, який впав у Дніпро після обриву тросу, буде направлено на експертизу.

Правоохоронці вилучили речові докази та записи камер відеоспостереження у справі про загибель хлопця, який впав у Дніпро з атракціону після обриву тросу, його тіло буде направлено на експертизу, повідомили у Київській міській прокуратурі у понеділок, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, триває розслідування причин обриву тросу на атракціоні "Канатна переправа через річку Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова", внаслідок чого загинула людина.

На другий день пошуків рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який перебував на атракціоні в момент обриву тросу. "Його тіло буде направлено на експертизу", - вказали у прокуратурі у соцмережах.

"На цей момент правоохоронці вже вилучили частину відеозаписів з камер, встановлених на атракціоні, а також речові докази", - ідеться у повідомленні.

Також у прокуратурі звернулися до свідків події та до громадян, які володіють важливою для слідства інформацією, з проханням надати відповідні покази, а також наявні фото та відеоматеріали органу досудового розслідування та прокуратурі. 

Трагедія на атракціоні на Дніпрі: тіло хлопця знайшли під час обстеження дна річки, поліція оголосила завершення операції22.07.24, 10:38

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі