ukenru
obhovoryly-oboronnu-sytuatsiiu-holova-khersonskoi-ova-proviv-den-z-bryhadoiu-teroborony

Обговорили оборонну ситуацію: голова Херсонської ОВА провів день з бригадою тероборони

 • 47731 переглядiв

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін провів день у 126-й окремій бригаді територіальної оборони, обговоривши оборонну ситуацію та основні потреби.

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін провів день з 126-ю окремою бригадою територіальної оборони. Обговорили оборонну ситуацію та основні потреби. Про це він повідомив у Telegram, пише УНН.

Вдячний кожному підрозділу, кожній бригаді, які наразі виконують завдання на Херсонщині.  Вчора провів день з 126-ю окремою бригадою територіальної оборони. Обговорили оборонну ситуацію та основні потреби. Зафіксували запити і будемо працювати над їх реалізацією

- повідомив Прокудін.

Він зазначив, що завжди важливо підтримувати прямий звʼязок з українськими військовими, аби максимально швидко реагувати та допомагати, підсилювати їх задля спільної перемоги.

Доповнення

В лютому речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомляла, що угруповання російських військ на лівобережжі Дніпра, у Херсонській і Запорізькій областях разом, оцінюється у понад 70 тисяч особового складу.

Ситуація на півдні залишається досить напруженою, ворог проводить штурмові дії на лівому березі Херсонщини та на Запоріжжі - Гуменюк19.03.24, 10:00 • [views_0]