novorichna-nich-v-ukraini-bez-suttievykh-porushen-ale-z-17-vorozhymy-atakamy-politsiia

Новорічна ніч в Україні: без суттєвих порушень, але з 17 ворожими атаками - поліція

 • 26247 переглядiв

Новорічна ніч в Україні ознаменувалася 17 ворожими атаками, в результаті яких загинув хлопчик і троє людей отримали поранення, а також було пошкоджено 16 цивільних об'єктів. Поліція зафіксувала різні порушення громадського порядку.

Новорічна ніч в Україні минула без суттєвих порушень, але з ворожими атаками, повідомили у понеділок у департаменті комунікації Національної поліції України, пише УНН.

У новорічну ніч зафіксовано 17 обстрілів, у результаті яких в Одесі загинув 15-річний хлопець, троє людей в Одеській області поранені. У результаті атак по всій державі пошкоджені 16 цивільних об'єктів: вісім багатоквартирних будинків, два приватні, будівлі музею, університету та ангар

- повідомили у Нацполіції.

Деталі

Зокрема, як повідомляється, завдано ударів по місту Львів, внаслідок чого пошкоджені будівлі музею та університету, виникло загоряння.

У новорічну ніч поліцейські забезпечили публічну безпеку та правопорядок по всій території держави. За повідомленнями головних управлінь Національної поліції в областях, були виявлені 17 осіб, які порушували комендантську годину, повідомили у поліції.

Загалом у ніч з 31 грудня на 1 січня до поліції, як зазначається, надійшло 43 повідомлення щодо подій під час святкування Нового року, з них – 29 щодо порушень тиші, чотири повідомлення стосувалися конфліктів, два – дрібні хуліганства.

Окрім того, надійшло вісім повідомлень щодо застосувань піротехнічних засобів, з них підтвердилось одне. "Так, встановлено, що 1 січня о 00:10 у місті Черкаси 39-річний громадянин російської федерації застосував піротехнічний засіб. В Україні порушник перебуває на законних підставах. На нього поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів)", - повідомили у поліції.

Інформація щодо застосування феєрверку у столиці, як вказано, не підтвердилася, а відео, яке ширилося в соцмережах нібито про запуск салютів – виявилося торішнім.

У Харкові у новорічну ніч невідомі запустили феєрверк01.01.24, 13:34

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові у новорічну ніч невідомі запустили феєрверк

     • 29444 переглядiв