nova-kolona-vagnerivtsiv-pribula-do-bilorusi-deyaki-furgoni-zamaskovani-pid-sanitarni-mashini

Нова колона "вагнерівців" прибула до білорусі: деякі фургони замасковані під санітарні машини

 • 624033 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. 13-та колона найманців пвк "вагнер" рухається трасою від білоруського бобруйська в напрямку осиповичів. Їде щонайменше 80 одиниць автомобільної техніки. Про це повідомляє УНН із посиланням на моніторингову групу "Беларускі Гаюн".

Цитата

«Наразі трасою М5 від бобруйська в напрямку осиповичів рухається 13-та колона найманців пвк "вагнер", яка налічує щонайменше 80 одиниць автомобільної техніки.

У колоні присутні бронеавтомобілі "Щука" ("Чекан"), бензовози, ПАЗ, автобуси, Камази тентовані та бортові, фури та Урали, пікапи та легкові авто, кілька тралів, вантажівка з маніпулятором і буханки», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що деякі бронеавтомобілі рухаються зі зміненою задньою частиною - у вигляді КУНГу, на який нанесено хрест, як санітарна машина.

Також у колоні був помічений сірий автобус «із червоно-зеленим поєднанням кольорів лукашистів і їхнім гербом», зазначили у моніторинговій групі.

Машини рухаються на номерах так званої «лнр» або рф, у супроводі ДАІ.

Доповнення

Польща планує найближчим часом майже вдвічі збільшити свою кадрову армію на тлі активності бойовиків ПВК "вагнера" та російських солдатів у білорусі.

Голова МВС Польщі Маріуш Камінський заявив, що країни-сусіди білорусі одразу відреагують на можливі провокації “вагнерівців”.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Twitter опублікувано фото з чіткою лінією фронту України

     • 692189 переглядiв

    Є висока ймовірність ворожих ракетних ударів – Ігнат

     • 1222881 переглядiв