ukenru
nimechchina-stala-tretim-pivfinalistom-kubka-konfederatsiy-2017

Німеччина стала третім півфіналістом Кубка Конфедерацій-2017

 • 25192 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Збірна Німеччини впоралася з Камеруном та посіла перше місце в квартеті В групового етапу Кубка Конфедерацій-2017, передає УНН з посиланням на сайт ФІФА.

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов залишився вірним собі і на третій матч в рамках групового етапу Кубка Конфедерацій випустив неабияк оновлений склад, давши ігрову практику відразу декільком гравцям, які не брали участі в перших двох зустрічах.

До перерви збірна Камеруну на рівних боролася з фаворитом і навіть мала моменти, щоб відкрити рахунок, але в другому таймі Німеччина відразу взяла з місця в кар'єр: вже на третій хвилині гри після перерви капітан німців Юліан Дракслер пасом п'ятою вивів на ударну позицію Керема Демірбая , який провів свій перший матч на турнірі, і той пострілом в "дев'ятку" залишив не при справах Фабріса Ондо.

Потім арбітрам в черговий раз на цьому турнірі була потрібна допомога відеоповторів (VAR), і за підсумками перегляду захисник "неприборканих левів" Ернест Мабука достроково відправився в роздягальню, побачивши перед собою червону картку. Німеччина миттєво реалізувала чисельну перевагу: відзначився Тімо Вернер після флангової передачі Йозуа Кімміха.

До честі чемпіонів Африки навіть в меншості їм вдалося розмочити рахунок - Венсан Абубакар на мить випередив Марка-Андре Тер Штегена, відправивши м'яч у сітку головою. Інтрига прожила чотири хвилини - дубль Вернера остаточно заспокоїв гру. 3:1, і німці з першого місця в групі В виходять до півфіналу, де також в Сочі зустрінуться з Мексикою 29 червня.

Зауважимо, що Й.Льов здобув 100 перемог за той час, який він очолює збірну Німеччини. Причому ювілейну вікторію бундестренер здобув в 150-му матчі біля керма збірної.

Українські Національні Новини

Спорт