ukenru
nichna-ataka-rf-vdaryla-po-odeshchyni-ta-khersonshchyni-ppo-znyshchyla-usi-8-bpla

Нічна атака: рф вдарила по Одещині та Херсонщині, ППО знищила усі 8 БпЛА

 • 32508 переглядiв

російські війська здійснили ракетні та безпілотні атаки на південь України, але всі 8 безпілотників були збиті засобами протиповітряної оборони.

Сьогодні ворожі сили били ракетами та БпЛА типу "Shahed-131/136" по південних регіонах Україну. Силам протиповітряної оборони вдалося збити всі 8 дронів. Про це повідомляють Сили оборони півдня України, передає УНН.

Деталі

За інформацією, під час нічної чергової атаки російських терористичних військ у південних регіонах України ворог використовував декілька хвиль ударних безпілотників типу "Shahed-131/136", спрямованих на енергетичну інфраструктуру Одещини та агропромислові об'єкти Херсонщини.

Силам протиповітряної оборони вдалося забезпечити ефективний захист, усунувши загрозу після близько 2 годин бойових дій.

У результаті, всі 8 дронів були збиті.

Проте, падіння уламків одного з збитих дронів спричинило пожежу на енергетичному об'єкті, що призвело до тимчасового знеструмлення кількох населених пунктів Одещини. Незважаючи на це, ніхто з місцевих мешканців не постраждав, а пожежу вдалося ліквідувати. Зараз ведуться відновлювальні роботи.

На Херсонщині, паралельно з дроновою атакою, ворог використав балістику та керовані авіаційні ракети, спрямовані на законсервоване агропідприємство. На щастя, жодна людина не постраждала.

Ту-95МС пускають ракети: Київ та декілька областей перебувають під масштабною повітряною тривогою31.03.24, 04:40 • [views_0]