nepravdive-povidomlennya-pro-zlochin-scho-vidomo-pro-spravu-proti-arestovicha

"Неправдиве повідомлення про злочин": що відомо про справу проти Арестовича

 • 110435 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Кримінальне провадження на ексрадника Офісу Президента Олексія Арестовича відкрили через "завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення", передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, до Шевченківського управління поліції надійшла заява від народних депутатів України щодо можливого вчинення кримінального правопорушення громадянином України, яке полягає у завідомо неправдивому повідомленні про злочин, а саме поданні заяви до Державного бюро розслідувань про вчинення злочину народною депутаткою.

"Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення", - повідомили у Нацполіції.

Раніше

Як повідомила народна депутатка Наталія Піпа, на ексрадника Офісу Президента Олексія Арестовича відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо

Наприкінці жовтня на колишнього радника Офісу Президента Олексія Арестовича подали заяву до Національної поліції 29 народних депутатів. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під ворожим вогнем: у місті чути вибухи

     • 28081 переглядiв

    В Японії рекордно впала підтримка прем'єра Кісіди - опитування

     • 27149 переглядiв

    На Волині зареєстрували новий випадок гепатиту А

     • 30692 переглядiв

    На частині України активний циклон зіпсує погоду: де саме

     • 27060 переглядiв