nehoda-zalyshyla-bez-svitla-387-naselenykh-punktiv-v-ukraini

Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні

 • 33386 переглядiв

Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні, зачепивши п'ять областей, рух основними дорогами є

На тлі ускладнення погодних умов по Україні без світла залишилися 387 населених пунктів у п'яти областях, проїзд на основних дорогах забезпечено після обмежень напередодні, повідомили у ДСНС України, пише УНН.

Деталі

За інформацією Укренерго, знеструмлено 387 населених пунктів у 5 областях (Закарпатська – 271, Львівська – 60, Донецька – 41, Харківська - 8 та Івано-Франківська – 7). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

За інформацією Агентства відновлення, проїзд на дорогах загального користування забезпечено.

21 грудня внаслідок погіршення погодних умов на території Закарпатської та частково Львівської областей (інтенсивні опади у вигляді снігу) з 21:30 було введено тимчасове обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на ділянці доріг М-06 "Київ-Чоп" та Н-13 "Львів-Ужгород".

Спостерігалося ускладнення проїзду на території Львівської області поблизу села Тухолька Стрийського району (затор з 30 вантажних автомобілів протяжністю 5 км, пов’язаних з підйомом). Залучали ДСНС, надали допомогу в буксируванні 9 автомобілів (Львівська область), проведено прибирання та розкрижування 50 повалених дерев (Закарпатська область).

З 03:50 22 грудня всі обмеження в русі знято, рух повністю відновлено. Наразі спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу з дощем на території Закарпатської області.

Ворог за добу двічі обстріляв ТЕС у східному регіоні, є знеструмлення через негоду, але електрики вистачає - Укренерго21.12.23, 11:52

Популярні

Новини по темі

Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні

 • 33386 переглядiв

На Хмельниччині вночі знищили "шахед"

 • 26560 переглядiв