nehoda-v-kyievi-na-vulytsiakh-zadiiano-ponad-260-odynyts-spetstekhniky

Негода в Києві: на вулицях задіяно понад 260 одиниць спецтехніки

 • 59112 переглядiв

До прибирання вулиць Києва від снігу та льоду залучено понад 260 одиниць спецтехніки та майже 200 робітників. Мешканців закликають не паркуватись на узбіччях доріг, щоб допомогти прибиральникам.

В столиці продовжується ліквідація наслідків негоди. Щоб очистити дороги від снігу та ожеледиці "Київавтодор" залучив понад 260 одиниць спецтехніки. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації, передає УНН.

Триває усунення наслідків снігопаду та ожеледиці. Київавтодор вже вивів на вулиці столиці понад 260 одиниць спецтехніки та майже 200 дорожніх працівників Окремо працюють комунальники. Дороги, тротуари, зупинки транспорту обробляються протиожеледними засобами.

- йдеться в ранковому повідомленні КМВА.

Деталі

КМВА також закликали водіїв приватного автотранспорту - не паркувати автівки обабіч доріг, щоб не заважати роботі з розчищення.

Окрім цього зазначається, що за прогнозом Укргідрометцентру сьогодні снігопаду в Києві не очікується. Буде хмарно, без опадів та на дорогах подекуди спостерігатиметься ожеледиця. Температура в день 1-3° морозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після Святого Миколая в Україну повернеться сніг

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі