nehoda-na-pivdni-ukrainy-na-dorohakh-odeshchyny-vzhe-maizhe-pivsotni-dtp

Негода на півдні України: на дорогах Одещини вже майже півсотні ДТП

 • 30747 переглядiв

В Одеській області внаслідок несприятливих погодних умов сталося 48 дорожньо-транспортних пригод, поліція та рятувальники відреагували на інциденти, обійшлося без загиблих та госпіталізованих. Через сніг та ожеледицю на головних дорогах тимчасово заборонено рух великовагових транспортних засобів.

Через значне погіршення погодних умов на Одещині рух на автошляхах ускладнений — поліцейські отримали вже 48 повідомлень про ДТП. про це повідомляє Міністерство закордонних справ України, передає УНН.

Деталі 

У відомстві пояснюють, що рух  на дорогах ускладнений через сніг, обмежену видимість, ожеледицю і пориви сильного вітру. На всіх складних ділянках працюють правоохоронці і надають допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода вирує на півдні Одещини: Кіпер розповів про ліквідацію наслідків погіршення погодних умов

Станом на 11 годину до поліції надійшло 48 повідомлень про ДТП, загиблих та госпіталізованих немає. Найбільше аварій у Біляївському та Білгород-Дністровському напрямках за участю вантажівок та рейсових автобусів

 - резюмували в Нацполіції. 

Правоохоронці додають, що один з автобусів, який рухався з Софії у напрямку міста Ізмаїл, неподалік села Орлівка Ренійської громади з'їхав у кювет - 19 пасажирів і двоє водіїв не постраждали. 

Поліцейські доставили їх на своєму транспорті в одну із місцевих шкіл, де  їм надається прихисток та допомога.

Доповнення 

Головне управління ДСНС України в одеській області зазначає, що рятувальники вже здійснили 30 виїздів. Від ДСНС наразі залучено 32 одиниці техніки та 110 рятувальників. 

Нагадаємо

На Одещині через сніг та ожеледицю сьогодні з 8:30 тимчасово перекрили рух для великовантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест) та М-28 Одеса - Южне - /М-14/ (Об’їзд м. Одеси). 

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У рф оголошено в розшук прес-секретаря Meta Енді Стоуна

     • 45778 переглядiв