ukenru
nedostovirne-deklaruvannya-nardepa-spravu-schodo-svidka-peredali-do-sudu

Недостовірне декларування нардепа: справу щодо свідка передали до суду

 • 15988 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Справу щодо особи, яка без поважних причин відмовилася надавати показання у межах досудового розслідування кримінального провадження щодо декларування недостовірної інформації народним депутатом України VIII скликання, передали до суду. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП за матеріалами детективів НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт у справі стосовно особи, яка без поважних причин відмовилася надавати показання в рамках розслідування кримінального провадження щодо декларування недостовірної інформації народним депутатом України VIII скликання", - йдеться у повідомленні.

У САП вказали, що особі, яку було викликано як свідка в межах досудового слідства, було роз’яснено процесуальні права та обов’язки. Проте вона відмовилась від надання показань.

"На сьогодні досудове розслідування у справі завершено. Обвинувальний акт за ч.1 ст.385 Кримінального кодексу України ("Відмова свідка від давання показань") скеровано до Солом’янського районного суду міста Києва для розгляду по суті", - додали у САП.

Нагадаємо, депутата Черкаської облради оштрафували за несвоєчасне подання декларації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП