ukenru
nedeklaruvannya-nerukhomosti-sud-dozvoliv-primusovo-privesti-nardepa-pashkovskogo-ta-naklav-na-nogo-groshove-styagnennya

Недекларування нерухомості: суд дозволив примусово привести нардепа Пашковського та наклав на нього грошове стягнення

 • 698798 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Колегія суддів Вищого антикорупційного суду постановила детективам НАБУ привести до суду обвинуваченого у декларуванні недостовірних відомостей народного депутата Максима Пашковського від фракції “Слуга народу", пише УНН з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

Деталі

Зокрема, ВАКС постановив привести нардепа до суду на 12:30 16.03.2023.

Крім того, зважаючи на неявки нардепа до суду, суд постановив накласти на обвинуваченого два грошових стягнення у загальній сумі 10 736 грн.

Разом з тим, суд розглянув та відмовив у задоволенні клопотання прокурора про зупинення судового провадження у зв’язку з переховуванням обвинуваченого нардепа від суду.

Доповнення

15 грудня 2022 року нардепу від фракції "Слуга народу" Максиму Пашковському повідомили про підозру у внесенні недостовірних даних до е-декларації за 2020 рік. Йдеться про житло на Печерську, яким він користувався на підставі договору оренди. Вартість цієї нерухомості становить понад 1,9 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП