ukenru
ne-kurit-travu-i-berezhitsya-gribiv-dsns-ukrayini-vidpovilo-mns-rf-na-isterichnu-zayavu

Не куріть траву і бережіться грибів: ДСНС України відповіло МНС рф на "істеричну заяву"

 • 163814 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. ДСНС України рекомендує МНС росії не курити траву, на гасіння якої вони виїжджають, та бути обережними з грибами - після заяви російського відомства про можливість "ядерного удару у відповідь з боку НАТО" на Великдень, пише УНН.

Цитата

«Нешановні колеги! Нагадуємо вам, що траву, на гасіння якої ви виїжджаєте з настанням весняних господарських робіт, зовсім не обов'язково курити. Також радимо бути обережними з грибами. Інакше у підсумку "народжуються" ось такі істеричні заяви», - звернулися у ДСНС до МНС рф.

Деталі

У ДСНС натомість порадили посилити інформаційно-роз'яснювальну роботу у житловому секторі, куди російські солдати повідправляли крадену в Україні побутову техніку.

«Краще публікуйте в себе на сайті до тих крадених пральних машинок, телевізорів та жіночих фенів інструкції та випустіть рекомендації про те, як підключити вивезену з України техніку до ваших старих проводок і не згоріти всім "посёлком". Не бійтеся НАТО - бійтеся Бога. Хвиля його відповіді буде страшнішою і дістане усі ваші наступні покоління. П.С. Бережіть свої халупи від вогню і хоч зрідка їх ремонтуйте. З презирством, рятувальники України», - зазначили в ДСНС.

Контекст

Сайт, який пише про російських рятувальників, опублікував текст, де повідомлялося, що під час масових урочистостей на Великдень можливий «ядерний удар у відповідь з боку НАТО» по території рф та надали рекомендації для населення. Однак згодом заявили, що їх зламали й інформація не відповідає дійсності.

Доповнення

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомляв, що загрози щодо російської ядерної атаки, якою лякають Україну, – елемент інформаційної війни.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія може використати ядерну зброю не тоді, коли буде загнана в кут, а якщо відчує свою перевагу.

За даними ЗМІ, російський президент володимир путін на зустрічі з міністром оборони сергієм шойгу і начальником Генштабу валерієм герасимовим наказав перевести сили стримування російської армії в особливий режим несення бойового чергування.

Українські Національні Новини

Суспільство