nazk-nevdovzi-vidkryie-reiestr-deklaratsii

НАЗК невдовзі відкриє реєстр декларацій

 • 28189 переглядiв

Невдовзі НАЗК надасть публічний доступ до Реєстру декларацій

Реєстр декларацій невдовзі відкриють для публічного доступу, повідомили у НАЗК у четвер, пише УНН.

Публічний доступ до Реєстру декларацій невдовзі буде відкрито. Не пізніше 10 грудня НАЗК завершить вилучення з публічної частини декларацій за поданнями ініціаторів вилучення, які надійшли до цієї дати. Таким чином буде забезпечено відкритий цілодобовий доступ до Реєстру із врахуванням заходів безпеки

- повідомили у НАЗК.

Тож, у НАЗК звернули увагу декларантів та ініціаторів внесення подань про вилучення декларацій з публічної частини Реєстру, що залишилося обмаль часу для подачі до НАЗК відповідного подання.

У відомстві наголосили, що їхнім пріоритетом є забезпечення захисту інформації про декларантів, які здійснюють захист України, та членів їх сімей. 

При цьому у НАЗК вказали, що вилучення документів з публічної частини Реєстру декларацій здійснюватиметься НАЗК за поданнями ініціаторів і після 10 грудня аж до дати завершення чи скасування воєнного стану в Україні, однак у такому разі певний час вони перебуватимуть у відкритому доступі.

"Повний публічний доступ до Реєстру буде забезпечено НАЗК після завершення чи скасування воєнного стану в Україні", - зазначили в агентстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євроінтеграційна вимога: ВР підтримала надання НАЗК можливості перевіряти набуте до держслужби майно

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК невдовзі відкриє реєстр декларацій

     • 28189 переглядiв

    Армія рф двічі вдарила по Сумщині протягом ночі

     • 35003 переглядiв

    Ворог вночі атакував Херсон: показали фото

     • 39646 переглядiв