ukenru
nazk-napravilo-v-sud-pyat-protokoliv-stosovno-chinovnikiv

НАЗК направило в суд п'ять протоколів стосовно чиновників

 • 12360 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду п'ять протоколів про порушення вимог щодо врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень закону "Про запобігання корупції". Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"НАЗК на засіданні 5 липня прийняло рішення про направлення до суду 5-и протоколів про адміністративні правопорушення у зв’язку з недотриманням вимог щодо врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень ЗУ "Про запобігання корупції", - вказали в агентстві.

Як зазначається, складено:

  • протокол стосовно керівника секретаріату Вищої ради правосуддя Сергія Пушкаря, який "з метою успішного проходження конкурсного відбору з іноземної мови незаконно використав інформаційні матеріали, у яких були відповіді для перевірки кваліфікаційної вимоги "Володіння іноземною мовою" кандидатів на зайняття посад державної служби категорії "А".
  • два протоколи стосовно депутата Вільнянської районної ради Запорізької області Тетяни Плетень, яка "користуючись наданими їй депутатськими повноваженнями,.. звернулася до голови Вільнянської РДА із депутатськими зверненнями в особистих інтересах".
  • два протоколи стосовно екс-начальника управління освіти виконавчого комітету Тетіївської міськради Тетяни Коробко, яка "не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, який виник при укладанні договору про надання послуг з перевезення вчителів та учнів з її чоловіком".

Нагадаємо, НАЗК направило до суду 26 адмінпротоколів на проректора КПІ.

Українські Національні Новини

Політика