nayev-obgovoriv-iz-polskim-kolegoyu-mozhlivi-vikliki-cherez-rozmischennya-vagnerivtsiv-u-bilorusi

Наєв обговорив із польським колегою можливі виклики через розміщення "вагнерівців" у білорусі

 • 309582 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з командувачем Оперативного командування видів ЗС Польщі генерал-лейтенантом Томашем Піотровскі. Вони обговорили двосторонню співпрацю, безпекову ситуацію та можливі виклики через розміщення найманців російської пве "вагнера" у білорусі, пише УНН з посиланням на Telegram КОС ЗСУ.

Цитата

"Сторони обговорили перспективні напрями двосторонньої співпраці, безпекову ситуацію у регіоні, а також шляхи надання допомоги Україні у відсічі збройної агресії рф", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Під час дискусії командувачі також розглянули комплекс питань, пов'язаних із можливими викликами та загрозами через розміщення у білорусі угруповань пвк "вагнер". Щодо цього питання Наєв наголосив на важливості продовження обміну інформацією та досвідом організації бойової роботи на пунктах управління.

Крім цього, український генерал-лейтенант поділився особливостями практичного застосування різних видів іноземного озброєння. Він підкреслив необхідність додаткового навчання підпорядкованого особового складу з експлуатації та ремонту зразків військової техніки польського виробництва.

Зі свого боку, Піотровський підтримав цю ініціативу, а також висловив повагу боротьбі українців проти росії, запевнивши у постійному й всебічному сприянні. Наєв подякував польському колезі за допомогу Україні.

"Республіка Польща проводить потужну підтримку нашій обороноздатності, що є вагомим й незаперечним внеском у перемогу над агресором", - заявив український командувач.

Нагадаємо

Командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, реагуючи на прибуття групи пвк "вагнер" до білорусі, наголосив, що Україна не дозволить ворожим розвідувальним диверсійним силам діяти на нашій території.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни збільшили кількість обстрілів на сході - Міноборони

     • 167370 переглядiв