nayblizhchim-chasom-budut-vidkrivatisya-spilni-zbroyni-pidpriyemstva-ukrayini-z-inshimi-krayinami-reznikov

Найближчим часом будуть відкриватися спільні збройні підприємства України з іншими країнами - Резніков

 • 759309 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков висловив впевненість, що найближчим часом будуть відкриватися спільні збройні підприємства України з іншими країнами. Про це він заявив в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ця можливість не просто існує, а ми переконуємо наших колег в тому, що це необхідно робити, не тільки розвивати хаби в сусідніх країнах дружніх. Дякуємо Польщі, дякуємо Словаччині, Чехії, Румунії. Вони дуже активно нас підтримують і на їх територіях вже є місця де відбудовуються, ремонтуються системи, але ми переконуємо їх і тут ми діємо спільно в команді з Міністерством стратегічної промисловості…», - розповів Резніков.

Деталі

Він зазначив, що Україна запрошує світову індустрію відкривати або філії, або робити спільні підприємства з українським бізнесом.

«Немає значення приватним чи державним, головне, що ми забезпечуємо спроможності й задала підтримувати вже той рівень технічного забезпечення наших Сил оборони. Можу сказати хорошу, приємну новину, що декілька серйозних холдингів, концернів позитивно відреагували й ми вже зараз ведемо певні перемовини щодо підписання певних рамкових угод, меморандумів тощо. Я переконаний, що найближчим часом будуть відкриватися такі спільні підприємства», - сказав Резніков.

Доповнення

Українські та словацькі збройні підприємства домовилися про спільну розробку самохідної гаубиці 155-мм калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна разом з Чехією та Словаччиною підписала декларацію про придбання й обслуговування БМП

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Полтавщині через негоду без світла 42 населені пункти

     • 403556 переглядiв

    За добу росіяни вбили 10 мирних жителів Донеччини

     • 371106 переглядiв