navkolo-avdiivky-hariache-rosiiany-shturmuiut-malymy-hrupamy-z-bahatokh-napriamkiv-barabash

Навколо Авдіївки гаряче, росіяни штурмують малими групами з багатьох напрямків - Барабаш

 • 34526 переглядiв

Російські війська проводять часті дрібномасштабні штурми Авдіївки з різних напрямків, але українські війська успішно відбивають атаки, заявляє Віталій Барабаш.

Навколо Авдіївки гаряче. Російські окупанти проводять штурми малими групами з багатьох напрямків, щоб знайти шпаринку в лінії оборони. Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

На запитання, що відбувається навколо Авдіївки, Барабаш відповів: "Дійсно дуже гаряче…Дійсно ворог поїхав технікою. За декілька днів, хоч не великих морозів, але ґрунти підмерзли й техніка поїхала. Цього ми в принципі й чекали. Розуміли наші командири, що так буде, готувалися до цього, і як наслідок вже десятки одиниць техніки за дві доби, сьогодні третя доба, підбито, спалено на нашому напрямку".

Він заявив, що відбуваються штурмові дії піхотою по всій лінії оборони навколо міста.

По всій лінії оборони навколо міста штурмові дії піхотою. Тобто ці штурми постійні й з дуже багатьох напрямків. Це не один, не три, не п'ять. Цих напрямків вже десятки. Вони (штурмують – ред.) малими групами по п'ять, по шість, вісім до десяти людей з дуже багатьох напрямків намагаються штурмувати та знайти шпаринку в лінії оборони

- розповів Барабаш.

Барабаш назвав, це масованою навалою.

Дякувати ЗСУ, тримають лінію оборони, відбивають всі атаки. За минулу добу майже 50 штурмових дій – це суто по нашому напрямку

- сказав Барабаш.

Доповнення

Авдіївка залишається пріоритетом ворога на східному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформаторка фсб передавала окупантам геолокації ЗСУ на Донеччині через "зв’язкового" з УПЦ (МП) - СБУ

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд погодив призначення голів Донецької та Рівненської ОДА

     • 25525 переглядiв

    Франція планує прискорити дослідження природного водню

     • 26828 переглядiв