naslidky-raketnoho-udaru-rf-u-stolytsi-rozbyraiut-zavaly-likarni-ta-zruinovanykh-zhytlovykh-budynkiv

Наслідки ракетного удару рф: у столиці розбирають завали лікарні та зруйнованих житлових будинків

 • 24326 переглядiв

У Києві тривають роботи з ліквідації наслідків масованого ракетного удару рф. Зокрема, у декількох районах столиці тривають пошукові роботи на місцях влучання. Про це заявив очільник КМВА Сергій Попко, передає УНН.

Деталі

Атака була масованою, комбінованою із застосуванням аеробалістичних, балістичних та крилатих ракет. Ракети летіли на столицю хвилями і з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони було знищено близько півтора десятка ворожих цілей

- резюмував Попко. 

За його словами, на місці дитячої лікарні "Охматдит", куди влучила російська ракета - триває рятувальна операція. 

Кількість постраждалих у Києві внаслідок атаки рф зросла до 96, серед них - троє дітей08.07.24, 15:56

Дітей та персонал евакуюють по іншим комунальним медичним закладам Києва. Розроблений попередній план ліквідації наслідків удару по лікарні. Так само пошукові роботи тривають і в Солом’янському районі, де зруйновано кілька поверхів багатоповерхової будівлі. Жертвами російської ракетного удару тут стали 7 людей

- розповів керівник КМВА.

Також він додав, що у Дніпровському районі є руйнування медзакладу, внаслідок чого загинули 7 людей. В інших районах теж є пошкодження житлової та нежитлової забудови.

Рятувальники працюють на усіх локаціях. Інформація підсумкового звіту уточнюється

- підсумував голова КМВА. 

Нагадаємо

За даними Офісу Генпрокурора, серед жертв ракетної атаки російських військ на Київ - двоє дітей, яких дістали з-під завалів багатоквартирного будинку.

Популярні

Новини по темі