ukenru
nareshti-opublikuvali-krail-oprilyudnila-rishennya-schodo-anulyuvannya-litsenziy-1xbet

Нарешті опублікували: КРАІЛ оприлюднила рішення щодо анулювання ліцензій 1xBet

 • 213857 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей опублікувала на офіційному сайті КРАІЛ рішення щодо анулювання ТОВ “ТБК” (бренд 1xBet) ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет, передає УНН.

Деталі

У документі наголошується - за результатами перевірки інформації у документах, які подала ТОВ “ТБК” (1xBet), коли отримувала ліцензії для роботи в Україні, були виявлені недостовірні відомості в контексті зв’язку ТОВ “ТБК” (1xBet) з державою-агресором.

У КРАІЛ повідомили, що отримали лист від Бюро економічної безпеки, в якому повідомляється про зв’язок букмекера з країною-агресором. Мовляв директор ТОВ “ТБК” (1xBet) мав довіреность на представлення інтересів підприємств-нерезидентів України, кінцевим власником яких є громадянин російської федерації. Саме тому КРАІЛ вирішила анулювати ліцензії букмекеру 1xBet, які той отримав ще в березні місяці.

Контроль за виконанням рішення покладено на в.о. Голови Комісії Олену Водолажко.

Додамо

Про анулювання ліцензій 1xBet для роботи в Україні в Комісії заявили ще вчора.

За інформацією УНН, вчорашні збори КРАІЛ були ініційовані за особистою вказівкою Президента України Володимира Зеленського, який раніше заявив, що в Україні мають бути впроваджені санкції проти усього російського бізнесу.

Українські Національні Новини

Політика