ukenru
nardepi-pochali-rozglyad-podannya-na-dubnevicha-u-radi-dopovidaye-genprokuror

Нардепи почали розгляд подання на Дубневича: у Раді доповідає Генпрокурор

 • 10181 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Верховна Рада України почала розгляд питання про зняття недоторканності і згоди на арешт щодо народного депутата Ярослава Дубневича. По цих питаннях з парламентської трибуни доповідає Генеральний прокурор Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН.

"Доказів достатньо, підозри пред'явлені, і зараз фігуранти знайомляться з матеріалами справи, після цього справа буде передана до суду. Відповідно, є достатньо доказів для того, щоб притягнути до кримінальної відповідальності й народного депутата України Дубневича", - розповів Рябошапка.

За його словами, Дубневич, будучи головою комітету з питань транспорту, організував схему розкрадання коштів Укрзалізниці при закупівлі, в результаті якої ним і ще 8 особами, залученими до схеми, була завдана шкода державному бюджеті на загальну суму в 93 млн грн.

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту визнав законними та обгрунтованими подання Генпрокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту народного депутата Ярослава Дубневича.

НАЗК знайшло ознаки корупційного порушення у декларації Дубневича.

Також нагадаємо, днями у НАБУ підтвердило слідчі дії на Львівщині у справі колишнього і чинного нардепів. Додамо, за інформацією у ЗМІ, обшуки проводилися в приватному будинку колишнього народного депутата Богдана Дубневича.

Українські Національні Новини

Політика