ukenru
nardepa-geo-lerosa-znovu-viklikali-na-dopit-do-dbr

Нардепа Гео Лероса знову викликали на допит до ДБР

 • 17304 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Народного депутата Гео Лероса, який є фігурантом двох справ - за показаний у бік Президента в Верховній Раді середній палець та за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака, завтра викликають на допит до Державного бюро розслідувань. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Завтра знову допит в ДБР на Симона Петлюри, 15 о 14:00", - написав Лерос.

Доповнення

Сьогодні, 18 листопада Печерський районний суд Києва відмовився відправляти під цілодобовий домашній арешт народного депутата Гео Лероса.

Суддя оголосила рішення щодо застосування стосовно Лероса запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання на два місяці з покладенням обов'язків.

Додамо

12 листопада Гео Леросу вручили нову підозру. Як стало відомо, цього разу підозру вручили у справі за невиконання рішення суду, який зобов’язав нардепа спростувати пост у Facebook з критикою брата голови Офісу Президента Дениса Єрмака.

А 11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада.

Українські Національні Новини

Політика