ukenru
narazi-odin-vchitel-u-cherkasakh-perebuvaye-sche-v-reanimatsiyi

Наразі один вчитель у Черкасах перебуває в реанімації

 • 14131 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. На даний час один вчитель з школи Черкас перебуває у реанімації, але стан його здоров'я стабільний. Про це сьогодні сказала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун перед засіданням уряду, передає кореспондент УНН.

"Є одна людина, яка залишається в реанімації. Вона стабільна. Вона тільки вчора звернулася до лікарні", - сказала вона. При цьому, за її словами, наразі в лікарні на стаціонарі перебувають 54 дитини та загалом четверо вчителів.

У.Супрун зазначила, що на даний час не встановлено діагнозу отруєння дітей та дорослих.

"Поки що немає (встановленого діагнозу - ред.). Єдине, в їхній крові, сечі не було ніяких хімічних речовин. Це, можливо, було щось тимчасове, що не залишилося у них в тілі. Але зараз ми дивимося грунт, воду, навіть взяли воду біля них", - уточнила вона.

У МОЗ підтвердили, що сьогодні в Черакасах діти повертатимуться з лікарні додому.

"Діти напевно сьогодні почнуть повертатися додому. Вони будуть під доглядом своїх лікарів-педіатрів протягом двох тижнів. Вже немає нових випадків і чекаємо на висновки наших лабораторій", - сказала в.о. міністра охорони здоров'я.

Як повідомляв УНН, головною версією отруєння дітей у школі в Черкасах наразі залишається локальне розпилення невідомої речовини. З цього приводу активно працюють правоохоронці.

Нагадаємо, 8 травня в м. Черкаси на території загальноосвітньої школи № 8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Українські Національні Новини

Суспільство