namahalys-vtekty-do-rumunii-prykordonnyky-vykryly-hrupu-ukhyliantiv-yaki-namahalys-pereplysty-tysu

Намагались втекти до Румунії: прикордонники викрили групу ухилянтів, які намагались переплисти Тису

 • 11708 переглядiв

Прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися нелегально виїхати з України через річку Тиса. Порушники заплатили переправникам близько 3,5 тисяч доларів за спробу незаконного перетину кордону.

В ніч на 5 серпня, прикордонний патруль від відділу "Тячів" Мукачівського прикордонного загону викрив групу чоловіків, які намагались переплисти Тису, аби незаконно виїхати з України. Про це розповіли в Державній прикордонній службі України, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що шістьох чоловіків затримали  за 200 метрів до кордону Намагаючись уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, а також зустрічі з охоронцями держрубежу, чоловіки спробували втекти.

Щоб припинити правопорушення військовослужбовці здійснили попереджувальні постріли, у результаті чого втікачів було зупинено.,

Організував схему для ухилянтів: у Києві затримали чоловіка, який незаконно переправляв військовозобов'язаних за кордон 17.07.24, 14:22

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" та ст.185-10 "Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону". Справи скеровано до суду

- підсумували в ДПСУ. 

Як з'ясували, прикордонники чоловіки свідомо погодилися на пропозицію ділків перетнути кордон саме у такий спосіб. Дехто із порушників встиг віддати переправникам майже по 3,5 тисячі доларів.

Наразі коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення чоловіків, наразі встановлюється.

Нагадаємо

У Київській області жінці повідомили про підозру за схему з фіктивним шлюбом для чоловіків для сприяння незаконному перетину кордону ухилянтами за 5 тисяч доларів.

Популярні

Новини по темі

Серіал The Last of Us отримав перший тизер другого сезону

 • 51448 переглядiв