nalahodyly-skhemu-zbutu-narkotykiv-u-kryvorizkomu-sizo-vykryto-smotriashchoho-ta-yoho-spilnykiv

Налагодили схему збуту наркотиків у Криворізькому СІЗО: викрито "смотрящого" та його спільників

 • 12977 переглядiв

Правоохоронці викрили трьох учасників організованої групи, які займалися збутом наркотиків у Криворізькому СІЗО. Серед підозрюваних - довічно ув'язнений 'смотрящий', інший ув'язнений та дружина організатора.

У Кривому Розі викрито трьох учасників організованої групи, які займались збутом наркотичних засобів і психотропних речовин у місцях позбавлення волі. Серед ділків - двоє ув'язнених та жінка одного з них. Про це УНН повідомляє із посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Деталі

За даними слідства, довічно ув’язнений чоловік – так званий "смотрящий" за установою виконання покарань, організував наркотрафік до СІЗО.

Для реалізації плану він залучив свою дружину та ще одного ув’язненого. Останній закуповував канабіс, метадон, метамфетамін та передавав дружині організатора.

На територію СІЗО заборонені речовини потрапляли під час побачень сімейної пари. У подальшому "смотрящий" розповсюджував наркотики серед інших ув’язнених.

За результатами 15 обшуків вилучено сліп-пакети з наркотиками, пристрої для куріння канабісу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флеш-накопичувачі, сім-картки, чорнові записи, грошові кошти. Призначено ряд експертиз.

Перевозили кокаїн під виглядом прального порошку: в Одесі ліквідували канал контрабанди наркотиків 14.08.24, 14:31

Трьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, передачі та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у місцях позбавлення волі (ч. 3 ст. 307 КК України).

Дружину наркоділка було затримано.

Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі пролунав вибух: що відомо

 • 18611 переглядiв