na-zakarpatti-politsiya-zatrimala-netverezogo-cholovika-yakiy-strilyav-u-povitrya

На Закарпатті поліція затримала нетверезого чоловіка, який стріляв у повітря

 • 277711 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Співробітники відділення поліції Мукачівського РУП затримали 51-ти річного місцевого жителя, який у стані алкогольного сп’яніння здійснив на вулиці кілька пострілів у повітря із незареєстрованої зброї. Про це повідомляє УНН із посиланням на Головне управління поліції у Закарпатській області.

Деталі

Зазначається, що 31 липня близько 23-ої години на лінію «102» зателефонувала жителька Воловця, яка повідомила, що почула біля будинку звуки пострілів.

Поліцейські розшукали чоловіка, який здійснював постріли. Ним виявився 51-річний місцевий житель. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле). Слідчі вилучили у нього незареєстрований пістолет «ТТ» калібру 7,62, з якого ймовірно зловмисник і стріляв.

Відзначається, що внаслідок хуліганських дій ніхто не потражав.

За місцем його проживання поліцейські провели обшук та вилучили понад сотню патронів до вказаного пістолета й один порожній магазин.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Підозрюваного у злочині, відповідно до статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманому за скоєне загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове розлідування у справі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Балаклії чоловік напідпитку побив лікаря: поліція відкрила кримінальне провадження

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині від ускладнень кашлюка померло немовля

     • 865652 переглядiв

    Бразилія підтвердила участь у саміті по Україні - ЗМІ

     • 410086 переглядiв