na-zakarpatti-pid-chas-vyboriv-romskoho-barona-stalasia-biika-zahynuv-mistsevyi-zhytel

На Закарпатті під час виборів ромського "барона" сталася бійка: загинув місцевий житель

 • 23957 переглядiв

Під час виборів ромського "барона" на Закарпатті між конкуруючими кланами сталася бійка, в результаті якої загинув 40-річний місцевий житель. Поліція затримала 34-річного чоловіка у зв'язку зі смертельним інцидентом.

Про смертельну бійку в селі Закарпатської області повідомила поліція Закарпаття. Водночас місцеві ЗМІ повідомили, що інцидент стався на виборах нового "барона" в місцевому ромському таборі, передає УНН.

Деталі

Вчора вдень до поліції Закарпаття надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району. За даними місцевих ЗМІ там відбувався захід, на якому обирали голову ромської комуни. В ході події розпочалися розбірки між представниками двох конкуруючих "кланів" всередині табору.

Правоохоронці припинили порушення громадського порядку та встановили, що одного з учасників події було смертельно травмовано 40-річного місцевого мешканця.

В ході слідчих та розшукових дій було затримано 34-річного чоловіка, причетного до побиття. Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві роми намагалися вкрасти дитину

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф скинула вибухівку на автівку у Бериславі, є поранений

     • 28308 переглядiв

    В Крим повернуть історичні назви кримськотатарською мовою

     • 21321 переглядiв

    Швеція підтримує рішення Фінляндії щодо закриття кордону з рф

     • 21663 переглядiв