na-tot-luhanshchyny-bilshist-bahatopoverkhivok-bez-opalennia-vzhe-ye-letalni-vypadky-tsns

На ТОТ Луганщини більшість багатоповерхівок без опалення: вже є летальні випадки - ЦНС

 • 28445 переглядiв

У більшості багатоквартирних будинків на тимчасово окупованій Луганщині відсутнє опалення, що призводить до загибелі людей, через конфлікт між "Луганськгазом" та окупаційною адміністрацією через несплачені рахунки за газ.

 На тимчасово окупованих територіях Луганщини у переважної більшості багатоквартирних будинків немає без опалення, через що фіксуються смертельні випадки серед місцевих, повідомляє Центр національного супротиву, передає УНН.

На тимчасово окупованих територіях Луганської області люди замерзають без опалення.  Зокрема, в регіоні вже фіксуються смертельні випадки

- йдеться у повідомленні ЦНС. 

Зазначається, що причиною цього є конфлікт між так званим державним підприємством "Луганськгаз" з окупаційної адміністрації, яка нібито не виплачує гроші за спожите блакитне паливо.

Нагадаємо 

У жовтні повідомлялось, що російська окупаційна адміністрація не здатна забезпечити проведення опалювального сезону на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканцям звільнених сіл Луганщини доставляють хліб, ліки та генератори, а також приймають від них індивідуальні замовлення - Лисогор

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Кіно заради Перемоги!": кіномобіль завітав на Вінниччину

     • 24009 переглядiв

    Tesla Cybertruck не зможе отримати дозвіл на продаж в Європі

     • 39221 переглядiв