na-sumshchyni-zasudzheno-uchasnykiv-orhanizovanoi-hrupy-yaki-zaimalysia-zbutom-metadonu

На Сумщині засуджено учасників організованої групи, які займалися збутом метадону

 • 16808 переглядiв

У Сумській області засуджено двох учасників організованої групи за незаконний обіг метадону. Про це повідомляє Прокуратура Сумщини, передає УНН.

Деталі

Сумська обласна прокуратура завершила судовий процес за обвинуваченням двох учасників організованої злочинної групи, які займалися незаконним обігом метадону.

Один з фігурантів організував схему, спрямовану на отримання й переробку психотропних пігулок "Метадон", які потім збували наркозалежним особам у Сумській області.

За результатами слідства встановлено, що організатор групи набирав наркозалежних осіб, які отримували замісну терапію в медичних центрах та використовував їх для нелегальної діяльності.

Під час обшуків учасників групи правоохоронці вилучили амфетамін, наркотичну речовину "канабіс" та значну кількість пігулок "Метадон".

Обвинувачені визнали свою провину, а суд вирішив засудити їх до 5 років позбавлення волі. Тим часом, судовий розгляд у справі організатора групи ще триває.

На Сумщині чоловіка судять за виготовлення зброї для захисту села від вторгнення рф: Омбудсман відреагував28.06.24, 17:10

Юлія Котвицька

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог атакує: ракетна загроза для східних областей

     • 21761 переглядiв

    У рф палає курський завод тракторних запасних частин

     • 19678 переглядiв

    На Київщині велосипедист загинув у ДТП

     • 20068 переглядiв