na-sumshchyni-vvely-obmezhennia-v-20-kilometrovii-prykordonnii-zoni-henshtab

На Сумщині ввели обмеження в 20-кілометровій прикордонній зоні - Генштаб

 • 36377 переглядiв

Військове командування ввело обмеження на переміщення в 20-км прикордонній зоні Сумської області через активізацію бойових дій. Допуск здійснюється за паспортами з відміткою про реєстрацію проживання в цій зоні.

Обмеження на переміщення введено у 20-кілометровій прикордонній зоні Сумської області через активізацію бойових дій. Допуск здійснюється за паспортами з відміткою про реєстрацію проживання в цій зоні, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ у вівторок, пише УНН.

Деталі

"У звʼязку зі збільшенням інтенсивності бойових дій, активізацією діяльності диверсійно-розвідувальних груп, сил спеціальних операцій противника та з метою збереження життя цивільного населення і військовослужбовців, військовим командуванням введені обмеження на переміщення усіх категорій громадян у прикордонній двадцятикілометровій зоні Сумської області. Допуск осіб на зазначену територію здійснюється за паспортами громадян України з відповідною відміткою про реєстрацію проживання у цій зоні", - ідеться у повідомленні Генштабу.

Людей просять з розумінням поставитися до запровадження таких тимчасових обмежувальних заходів.

Після удару рф частина Сум без світла і газу, пошкоджено лікарню, за ніч по області 23 вибухи13.08.24, 08:59

Популярні

Новини по темі