na-sumshchyni-prymusovo-evakuiuiut-ditei-shche-z-trokh-naselenykh-punktiv

На Сумщині примусово евакуюють дітей ще з трьох населених пунктів

 • 89477 переглядiв

У зв'язку з безпековою ситуацією на Сумщині ще 54 дитини будуть примусово евакуйовані з 3 населених пунктів Шосткинського району.

Через безпекову ситуацію у трьох населених пунктах Шосткинського району Сумщини прийнято рішення про примусову евакуацію дітей. Загалом планується евакуювати 54 дитини. Про це повідомляє міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає УНН.

Деталі

Через безпекову ситуацію у трьох населених пунктах Сумщини прийнято рішення про евакуацію дітей у примусовий спосіб. Відповідне рішення погодили члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дітей разом з їхніми батьками або іншими законними представниками буде евакуйовано до місць безпечного розміщення.

"Загалом планується евакуювати 54 дитини з трьох населених пунктів Шосткинського району до різних областей, які висловили готовність їх прийняти", - додають в міністерстві.

За більш детальною інформацією можна звернутися на гарячу лінію Сумського обласного контактного центру: (0542) 66-33-77 (безкоштовно для жителів м. Суми та Сумського району), 0-800-301-501 (безкоштовно для жителів Сумської області). Гаряча лінія працює щодня з 8:30 до 17:30.

Нагадаємо

російські війська у ніч на 23 березня та сьогодні вранці здійснили 5 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 35 вибухів.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі