na-sumschini-traktor-pidirvavsya-na-mini

На Сумщині трактор підірвався на міні

 • 314574 переглядiв

КИЇВ.14 липня. УНН. У Конотопському районі Сумської області водій трактора, проігнорував знак «Обережно міни», заїхав у заборонену зону і натрапив на вибухонебезпечний предмет. Через підрив сільськогосподарська техніка пошкоджена, а тракторист травмований. Про це пише УНН з посиланням на дані МВ України.

Деталі

Як з’ясувалося, 46-річний працівник аграрного підприємства здійснював оприскування пшениці на полі. Роботи проводились на тракторі з причіпним оприскувачем.

Тракторист бачив попереджувальну табличку з написом «Обережно міни», та все ж з’їхав на небезпечну ділянку поблизу поля, щоб виконати роботу.

За кілька секунд пролунав потужний вибух - оприскувач своїм колесом наїхав на міну.

Чоловік вийшов з трактору і побачив, що колеса та корпус оприскувача пошкоджені, а на землі утворилася вирва. Водій отримав лише кілька подряпин.

Цитата

«Поліція наполегливо закликає дотримуватись правил мінної безпеки і радить ні в якому разі не ігнорувати таблички, знаки, написи та мітки, які попереджають про мінно-вибухову небезпеку», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

У поліції наголосили, що категорично забороняється у разі виявленні будь-яких боєприпасів армійського зразку чи саморобних, їх торкатися.

Заборонено знаходитися та проводити будь-які роботи безпосередньо поруч із вибухонебезпечними предметами або в зоні, де встановлено попереджувальні знаки «Обережно міни».

Також заборонено:

  • палити, користуватися запальничками, іншими джерелами відкритого вогню у місцях, де можуть бути вибухонебезпечні предмети.
  • рухати підозрілий предмет, заливать його рідинами, засипати грунтом, намагатись чимось накрити, утворювати скупчення людей безпосередньо поруч зі знайденим предметом.

Нагадаємо, на Харківщині на вибуховому пристрої підірвався чоловік у власному подвір’ї. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині трактор підірвався на міні

     • 314574 переглядiв

    Дія почала тестувати нові види соціальної допомоги

     • 1577939 переглядiв

    На Херсонщині ППО збила три дрони «Ланцет»

     • 599726 переглядiв